Tjänster

Nordic Clean är ett ansvartfullt städföretag med stor erfarenhet av städning. Vi strävar alltid efter nöjda kunder inom våra olika städentreprenader. Våra tjänster utförs alltid med kvalitegaranti, därför kan vi erbjuda tjänster i högsta kvalite varje gång.

Kontorsstädning

En god arbetsmiljö är en självklarhet. Att ha det rent och fräscht i kontoret är viktigt, inte bara för att det ska vara representativt men för att personalen ska kunna prestera på bästa möjliga sätt.

Trappstädning

Èntren och trapphuset är ens första intryck av fastigheten. Genom att arbeta med ett tydligt städschema får du som kund ett rent trapphus som ger ett gott intryck för alla boende och besökare.

Fönsterputs

Fönsterputs utförs alltid av miljömärkta kemikalier av lokalvårdare och specialkompetens. Vi föreslår regelbunden fönsterputs då det alltid behövs!

Butikstädning

En ren och fräsch butik ökar konkurenskraften och gör att kunderna gärna kommer tillbaka.
I livsmedelsbranschen är kraven högst ställda med livsmedelshygien i fokus.
Våra kontinuerliga hygien och bakterie kontroller säkerhetställer en god livsmedelshygien.

Skolstädning

En skola ska vara fri från smuts och damm. I en miljö där höga krav på bra hygien ställs då sjukdommar sprids, är det viktigt att hyigen och bakteriekontroller hålls kontinuerligt. Vi ställer höga krav på våra medarbetare när det gäller kvalite och hygien.

Hemstädning

Idag har många svårt att ta hand om familjen, arbetet och vännerna. Låt oss ta hand om ditt hem så får du tid över till
allt annat. Ditt hem är lika viktigt för oss som för dig!